Ijzersterke voordelen als student aan onze scholen


Volg jij een opleiding uit het aanbod? Geweldige keuze, want dat is werk maken van je toekomst! Als student geniet je van heel wat mooie voordelen. Stoom jezelf klaar om je diploma te behalen en meteen professioneel te starten!Kwaliteitsvolle opleidingen

Geniet van een gedeeltelijke terugbetaling van je inschrijvingsgeld met opleidingscheques.

Laagste inschrijvingsgeld

Door de grootte van onze scholen kunnen we heel goedkoop gespecialiseerde opleidingen aanbieden. Krijg extra korting en schrijf je in aan voordelig tarief!

Gratis proeflessen

Voor elke opleiding vind je een gratis proefhoofdstuk. Je kan ook de volledige cursus inkijken in onze secretariaten in Antwerpen, Gent of Hasselt.


Toegankelijk

De opleidingen zijn zeer helder geschreven op een toegankelijk niveau, zonder afbreuk te doen aan de inhoud van de cursus.

Professionals

Al onze docenten zijn mensen die minimaal enkele jaren ervaring hebben als ondernemer binnen hun vakgebied. Zelf lesgeven? Bekijk onze openstaande vacatures.

Examengarantie

Aan het einde van elke opleiding leg je een examen af. Ben je geslaagd? Je behaalt een waardevol diploma! Niet onmiddellijk geslaagd? Plan met je opleidingsconsulent kosteloos je herexamen in! Zo behaal jij gegarandeerd je diploma!

Switchgarantie

Mochten de regels vanuit de overheid opnieuw veranderen, hebben we een aantal opties om van jouw opleiding toch een succes te maken. Je vindt al jouw opties terug in je studentenprofiel op eCampus.


Tip: Ben je werkzoekende? Krijg dan 50 euro korting! Vraag een werkloosheidsattest aan!


Stagemogelijkheden

Al tijdens je opleiding praktijkervaring opdoen? Dat kan! Je hebt keuze uit verschillende stageopdrachten en evenementen in de beauty- en wellnesssector.


Volg ons op de voet!

Blijf op de hoogte van alle nieuwe opleidingen, promoties, acties en het het reilen en zeilen binnen onze school. We zijn ook actief op Facebook en Instagram, dus daar kan je ons ook volgen.

Raadpleeg zeker ook de eCampus. Daar vind je je persoonlijke agenda, ontdek je nieuwe opleidingen, enz. Meld je aan rechtsboven in de menubalk!

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0