Medisch & Cosmetisch

Medisch & Cosmetisch

Esthesia Medical and Beauty Academie is gespecialiseerd in opleidingen voor professionele schoonheidsspecialisten, huid- therapeuten, cosmetisch artsen en andere specialisten in de beauty branche. Gedurende het hele jaar organiseren wij intensieve basistrainingen, interessante masterclasses en inspirerende seminars. We trainen onze cursisten in de meest innovatieve Amerikaanse, Franse, Italiaanse en Spaanse technieken.

Ontdek hieronder al onze groepslessen, virtual classes en thuisstudies! Kies je favoriete opleiding en schrijf je in. Zo kies je voor een professionele toekomst!

We gebruiken de beste producten en de nieuwste technologische werkstoffen. Uw cliënten zullen een optimaal resultaat bekomen.

allSubthemesWithinTheme Medisch & Cosmetisch

beSureOfYourFuture

Medische en cosmetische schoonheidszorgen zijn al jaren razend populair. En dat succes neemt steeds toe. Zowel mannen als vrouwen doen vaker en vaker een beroep op een medische of cosmetische behandeling. Ze willen er verzorgd uitzien en ze willen gezonder leven. Twee dingen die almaar vaker met succes worden geassocieerd. Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

In onze wellnesskliniek hebben al onze medewerkers er een opleiding in avondonderwijs opzitten, en dat merk je. Stuk voor stuk zijn het professionele experts die de praktijk onder de knie hebben. Ze voeren de behandelingen perfect uit en slagen erin de klanten op hun gemak te stellen. Als jij een carrière in de schoonheidszorgen wil starten, dan moet je hier een opleiding volgen. - employerSpeaks

Medische opleidingen

trendsCapitalized

Meer en meer mannen vinden hun weg naar de schoonheidsspecialist. Ze willen verzorgde handen en nagels, maar ze willen er ook goed uitzien en blijven uitzien. Voorkomen wordt in het professionele leven ook een bepalende factor. Als je promotie wil behalen, help er verzorgd uitzien altijd. Het wordt op gelijke hoogte geplaatst met ambitie en succesvol zijn. Een diploma als expert in medische en cosmetische ingrepen brengt je dus heel wat werkzekerheid. Je klantenbestand groeit jaar na jaar opnieuw en de trends spelen in jouw voordeel. Je klanten zijn met meer, zijn diverser en willen ook steeds meer specifieke behandelingen. Wij brengen je die kennis en vaardigheden bij. Klaar om te starten?

Medisch & Cosmetisch, hundredPercentOfTheTime

In de verzorgingssector wordt er heel actief gestreefd naar een minimalistische aanpak. Een teveel aan ingrediënten veroorzaakt namelijk irritatie en verstopping. Om de huid minimaal te belasten kies je dus best voor een eenvoudige routine bestaande uit producten die enkel het noodzakelijke bevatten. Met minder producten en een eenvoudige ingrediëntenlijst slagen we erin de huid jonger en veerkrachtiger te houden. Zachte, geurloze producten winnen aan terrein. Dit komt omdat sterk geparfumeerde producten vaak een bron zijn van irritatie. Ze drogen de huid uit en veroorzaken huidschade en -veroudering. Een huid die net een peeling of andere medische behandeling ondergaan heeft, is gevoelig. Als medische beautyprofessional kies je dus best altijd voor producten die geen parfum bevatten. Vermijd ook ingrediënen als alcohol, parabenen en essentiële oliën.

Ik doe nu al vier jaar medische pedicure in bijberoep en daar verdien ik wel een aardig centje mee. De opleidingen in avondonderwijs hebben me alles geleerd wat ik nodig heb. De docent was helemaal top en zorgde voor veel persoonlijke begeleiding. Elke mogelijke behandeling hebben we in de les besproken en meermaals uitgevoerd. Als je zelf ook wil starten, dan is deze opleiding perfect. - exStudentSpeaking

Evi Hellemans
Evi Hellemans

Campusverantwoordelijke

Deze opleiding is een absolute must voor iedereen die in de schoonheidszorgen terecht wil komen. Je leert alles van A tot en met Z. De professionele studenten zijn voorzichtig gekozen en zijn enkele van de absolute toppers uit hun werkveld. Je leert alles meteen zelf uitvoeren zodat je in principe meteen na je cursus zelfstandig in bij- of hoofdberoep zelfs kan starten. Als jij een carrière in de medische of cosmetische sector wil, kan ik maar een iets zeggen: volg deze opleidingen. Ze zullen jou een ongeziene boost geven.

niceToKnowHeader

  • De allereerste make-up werd uitgevonden door de oude Egyptenaren en ook nagellak bestaat al sinds 3000 voor Christus.
  • Een manicure of pedicure doet meer dan je nagels er verzorgd te laten uitzien. Ze zijn gezond! Door deze behandelingen verbeter je de bloeddoorstroming naar je vingers en tenen.
  • Van een massage kan je afslanken. Er bestaan massagetechnieken die je huid strakker maken en je metabolisme bevorderen.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0