Secundair Onderwijs Vakken BSO

Secundair Onderwijs Vakken BSO

Zit je schoolcarrière er bijna op? Ben je nog maar één of een paar BSO-vakken verwijderd van je diploma Secundair Onderwijs? Twijfel dan niet langer, kies je vak en ga voor dat prachtige diploma!

Al onze losse vakken behandelen de leerstof van de volledige derde graad (het 5de, 6de én het 7de jaar BSO). Bij elk vak hoort een volledige cursus. Jij hoeft zelf geen boeken bij elkaar te zoeken. Zo leer je geen foute of overbodige dingen. Om zeker te zijn dat je de leerstof helemaal begrijpt, staat een vriendelijke coach online voor jou klaar. Je staat er dus niet alleen voor!

Schrijf je vandaag nog in en wij helpen je om te slagen voor het examen van de Examencommissie. Dat diploma is bijna binnen!

snel een diploma BSO

een diploma BSO zonder les

begeleiding van topdocenten

specifieke cursussen per vak

gepersonaliseerde coaching

erkend opleidingsverstrekker

studeer waar en wanneer je wil

de snelste weg naar je diploma

ontdek de online leeromgeving

combineer theorie en praktijk

allSubthemesWithinTheme Secundair Onderwijs Vakken BSO

beSureOfYourFuture

Een diploma Secundair Onderwijs doet je kansen op de arbeidsmarkt stijgen. Je vindt sneller en beter werk, waar je ook nog eens meer verdient! Een BSO-diploma is bovendien de springplank naar nuttig werk, waar je vaak meteen heel wat verantwoordelijkheid krijgt. Met een diploma van onze school toon je je leerkrachten en toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en het helpt jou om makkelijker je diploma Secundair onderwijs te behalen.

In ons bouwbedrijf hebben we nu twee mensen in dienst die zich hebben bijgeschoold in afstandsonderwijs. Voor mij als baas is dat een enorme meerwaarde op hun cv. Ik zie meteen dat dat mensen zijn die hun job en toekomst serieus nemen. Ze krijgen bij mij dan ook een streepje voor. Want ik heb bewijs dat zij bereid zijn bij te leren en dat ze mee zijn met de laatste nieuwtjes op de werkvloer. - employerSpeaks

Behaal snel je diploma BSO

trendsCapitalized

Een diploma Secundair Onderwijs wordt steeds belangrijker. Het niveau van verschillende beroepsopleidingen stijgt, zodat het afgestemd wordt op de arbeidsmarkt. Dat betekent ook dat steeds meer leerlingen een beetje hulp kunnen gebruiken. Aangezien het belang van een diploma blijft stijgen, is hulp van echte docenten, die gespecialiseerd zijn in bijles, een grote meerwaarde voor veel jongeren. Ook voor jou. Onze docenten kennen jouw lespakket door en door en doen er alles aan om jou te begeleiden naar jouw diploma.

Secundair Onderwijs Vakken BSO, hundredPercentOfTheTime

Technologie en innovatie dringt overal in onze samenleving binnen. Ook op jouw toekomstige job zal je te maken krijgen met een digitale werkplek. Dat maakt jouw job een pak makkelijker. Je zal minder berekening moeten uitvoeren en een deel van je werk zal op de computer of smartphone gebeuren. Toch betekent dat ook dat je je af en toe zal moeten bijscholen. Geen zorgen. Onze opleidingen bereiden je perfect voor.

Ik was op school geen goede leerling. Ik deed wel mijn best, maar sommige dingen snapte ik gewoon niet. De leerkracht ging te snel en dan verloor ik interesse. Maar een diploma is wel nodig. Dus ik moest slagen op mijn vakken om dat A-attest te krijgen. Daarom heb ik nog wat opleidingen aan het Centrum voor Afstandsonderwijs gevolgd. Zo kon ik op mijn eigen tempo bijleren en zoveel vragen stellen als ik wou. Nu ben ik afgestudeerd, werk ik en verdien ik meer dan ik zonder diploma ooit had kunnen verdienen. - exStudentSpeaking

Evi Hellemans
Evi Hellemans

Campusverantwoordelijke

Jouw succeskans stijgt enorm wanneer je een opleiding aan onze school volgt. Veel BSO-studenten hebben moeilijkheden met één of twee vakken in hun richting. Vaak houdt dat hen tegen om hun waardevolle diploma te behalen en te starten aan hun carrière. Wij helpen jou daarbij. Onze docenten zijn experts en onze up-to-date cursussen en digitale leeromgeving begeleiden je door alle leerstof. Zo snap jij je volledige vak en slaag je makkelijk op jouw eindexamen.

niceToKnowHeader

  • Als je voortijdig en dus zonder diploma of eindgetuigschrift de schoolbank verlaat, heb je veel kans om zelfs na een jaar zoeken nog geen werk te vinden.
  • Een diploma verhoogt meer dan je kansen op de arbeidsmarkt. Je geluk, gezondheid en levensverwachting neemt ook enorm toe wanneer je het papiertje in handen hebt.
  • Sociale media en technologie zijn een grote invloed op ons geluk.
  • Verschillende werknemers halen hun motivatie uit verschillende zaken. Sommigen willen een hoog loon, anderen willen groeien en nog anderen zijn op zoek naar een goede balans tussen werk- en privéleven.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0