Secundair Onderwijs Vakken TSO

Secundair Onderwijs Vakken TSO

Is je diploma Secundair Onderwijs bijna in the pocket? Moet je nog maar één of een paar vakken afleggen om een studierichting uit TSO af te ronden? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Al onze losse vakken behandelen de leerstof van de volledige derde graad (het 5de én het 6de jaar TSO). Kies je vak en wij bereiden je perfect voor op het examen van de Examencommissie. Wij zorgen voor een volledige cursus zodat jij zelf geen boeken bij elkaar moet zoeken. Zo leer je geen foute of overbodige dingen. Om zeker te zijn dat je de leerstof helemaal begrijpt, staat een behulpzame coach online voor jou klaar.

Schrijf je vandaag nog in en wij stomen je klaar voor een succesvol examen. Voor je het weet heb jij je diploma beet!

snel een diploma TSO

een diploma TSO zonder les

begeleiding van topdocenten

specifieke cursussen per vak

gepersonaliseerde coaching

leer van echte experts

studeer waar en wanneer je wil

combineer theorie en praktijk

leer de cursus op jouw tempo

alles glashelder uitgelegd

allSubthemesWithinTheme Secundair Onderwijs Vakken TSO

beSureOfYourFuture

Een diploma Secundair Onderwijs doet je kansen op de arbeidsmarkt stijgen. Je vindt sneller en beter werk, waar je ook nog eens meer verdient! Een TSO-diploma is bovendien de springplank naar nuttig werk, waar je vaak meteen heel wat verantwoordelijkheid krijgt. Met een diploma van onze school toon je je leerkrachten en toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en het helpt jou om makkelijker je diploma Secundair onderwijs te behalen.

Bij ons moet er veel administratie gebeuren. En een heleboel mensen solliciteert spontaan voor een job bij ons. Toch hebben mensen die ook een cursus in Afstands- of Avondonderwijs hebben gevolgd, bij mij een streepje voor. Ik nodig hen bijna altijd uit voor een gesprek en daar komt ook meestal een job bij kijken. Mensen die werken aan hun zwaktes en zich bijscholen tot ze zelf echte experts worden, verdienen altijd een job. - employerSpeaks

Behaal je TSO-diploma

trendsCapitalized

Een diploma Secundair Onderwijs TSO wordt steeds belangrijker. Het niveau van verschillende technische opleidingen stijgt, zodat het afgestemd wordt op de arbeidsmarkt. Dat betekent ook dat steeds meer leerlingen een beetje hulp kunnen gebruiken. Aangezien het belang van een diploma blijft stijgen, is hulp van echte docenten, die gespecialiseerd zijn in bijles, een grote meerwaarde voor veel jongeren. Ook voor jou. Onze docenten kennen jouw lespakket door en door en doen er alles aan om jou te begeleiden naar jouw diploma.

Secundair Onderwijs Vakken TSO, hundredPercentOfTheTime

Technologie en innovatie dringt overal in onze samenleving binnen. Ook op jouw toekomstige job zal je te maken krijgen met een digitale werkplek. Dat maakt jouw job een pak makkelijker. Je zal minder berekening moeten uitvoeren en een deel van je werk zal op de computer of smartphone gebeuren. Toch betekent dat ook dat je je af en toe zal moeten bijscholen. Geen zorgen. Onze TSO-opleidingen bereiden je perfect voor.

Ik was op school geen goede leerling. Ik deed wel mijn best, maar sommige dingen snapte ik gewoon niet. De leerkracht ging te snel en dan verloor ik interesse. Maar een diploma is wel nodig. Dus ik moest slagen op mijn vakken om dat A-attest te krijgen. Daarom heb ik nog wat opleidingen aan het Centrum voor Afstandsonderwijs gevolgd. Zo kon ik op mijn eigen tempo bijleren en zoveel vragen stellen als ik wou. Nu ben ik afgestudeerd, werk ik en verdien ik meer dan ik zonder diploma ooit had kunnen verdienen. - exStudentSpeaking

Evi Hellemans
Evi Hellemans

Campusverantwoordelijke

Jouw succeskans stijgt enorm wanneer je een opleiding aan onze school volgt. Veel TSO-leerlingen worstelen met één of twee vakken in hun richting. Vaak houdt dat hen tegen om hun waardevolle diploma te behalen en te starten aan hun carrière. Wij helpen jou daarbij. Onze docenten zijn experts en onze up-to-date cursussen en digitale leeromgeving begeleiden je door alle leerstof. Zo snap jij je vak en slaag je makkelijk op jouw eindexamen.

niceToKnowHeader

  • Er zijn ongeveer 3500 scholen in Vlaanderen.
  • Meer dan 5000 leerlingen proberen hun diploma te behalen via de examencommissie.
  • Als je voortijdig en dus zonder diploma of eindgetuigschrift de schoolbank verlaat, heb je veel kans om zelfs na een jaar zoeken nog geen werk te vinden.
  • Een diploma verhoogt meer dan je kansen op de arbeidsmarkt. Je geluk, gezondheid en levensverwachting neemt ook enorm toe wanneer je het papiertje in handen hebt.
  • Sociale media en technologie zijn een grote invloed op ons geluk.
  • Verschillende werknemers halen hun motivatie uit verschillende zaken. Sommigen willen een hoog loon, anderen willen groeien en nog anderen zijn op zoek naar een goede balans tussen werk- en privéleven.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0