Wimpers & Wenkbrauwen

Wimpers & Wenkbrauwen

Lashes & Brows zijn helemaal hot! Logisch ook: sprekende wenkbrauwen of oogverblindende wimpers kunnen een look echt helemaal áf maken. Zin om de meest moderne technieken aangeleerd te krijgen door de beste Brow- en Lashexperten van Europa? Dan is één van onze opleidingen voor jouw de ideale keuze!

Tijdens onze cursussen leren we je het allemaal: van extensions en kleuren tot shapen, opvullen en bijtekenen. Op die manier ga je zo snel mogelijk aan de slag om jouw carrière in deze boeiende en bruisende sector een stevige boost te geven!

Ontdek ons aanbod van professionele thuislessen, virtual classes en groepsopleidingen die van jou een specialist in dit vakgebied maken. Zoek je favoriete cursus en schrijf je in! Zo start je meteen aan jouw nieuwe toekomst.

allSubthemesWithinTheme Wimpers & Wenkbrauwen

beSureOfYourFuture

Steeds meer vrouwen én mannen laten hun wenkbrauwen en wimpers onder handen nemen door een professional: brow bars en schoonheidssalons zijn populairder dan ooit. Met een diploma van onze school op zak, toon je meteen aan dat je over uitstekende vaardigheden beschikt en komen de klanten vanzelf. Zo maak je van jouw carrière in de beautysector een succes. Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

Wie in deze sector aan de slag wil, moet over uitstekende en nauwkeurige vaardigheden beschikken. Het moet gewoon goed zijn. Bij sollicitanten met een diploma van deze school, zijn we zeker dat het in orde is. Ze weten wat ze doen, wat van hen verwacht wordt en de resultaten zijn altijd schitterend. - employerSpeaks

Word wenkbrauw- en wimperexpert

trendsCapitalized

Klanten in de beautysector gaan tegenwoordig vaker voor een full package: naast een verzorgende behandeling voor hun huid en een moment van ontspanning, willen ze ook hun wenkbrauwen en wimpers laten bijwerken. Natuurlijk ogende en volle wenkbrauwen die je gezicht vormgeven en doen stralen, zijn het ultieme doel. Veel vrouwen hebben in het verleden zelf geëpileerd, waardoor ze nu professionele handen nodig hebben om vollere exemplaren te krijgen. Gelukkig sta jij als brow stylist voor hen klaar en weet jij hen de perfecte brows aan te meten.

Wimpers & Wenkbrauwen, hundredPercentOfTheTime

Vrouwen willen steeds minder tijd besteden aan hun dagelijkse make-up ritueel, maar willen er wel goed uitzien. Daar spelen de grote beautymerken handig op in door langdurige oplossingen aan te bieden. Zo ontstaat er elk jaar wel minstens één nieuwe techniek om vollere, strakkere wenkbrauwen te creëren.

Ik werkte al een aantal jaar als schoonheidsspecialiste, maar ik deed vooral gelaatsverzorging. Toen ik steeds vaker de vraag kreeg of ik ook wenkbrauwen kon bijwerken, wilde ik me daar eerst in bijscholen. De fantastische docenten van de allround opleiding Browstyling leerden me zoveel nieuwe dingen die ik meteen ben gaan toepassen in mijn salon. Resultaat: ik ben gelukkig en mijn klanten ook! - exStudentSpeaking

Evi Hellemans
Evi Hellemans

Campusverantwoordelijke

We zien steeds meer studenten in onze lessen die al een andere beauty-opleiding uit ons aanbod gevolgd hebben. Ze hebben duidelijk de smaak te pakken en willen hun diensten verder uitbreiden. Ze weten al dat we hier heel hard focussen op de praktijk, dus ze zijn er zeker van dat ze bruikbare skills gaan bijleren. Ook zonder achtergrond in de beauty zijn deze opleidingen een waardevol item op je cv. Je begint bij het begin en je docent leert je stap voor stap de kneepjes van het vak.

niceToKnowHeader

  • Elke wenkbrauw bestaat gemiddeld uit zo’n 250 haartjes. Hoewel dat aantal nog flink oploopt voor mensen die hun wenkbrauwen nooit epileren.
  • Ook onze wenkbrauwen kunnen grijs worden naarmate we ouder worden. Wenkbrauwverf to the rescue!
  • Wenkbrauwen houden van de zomer! Ze groeien veel sneller bij warm weer dan in de koude winter.
  • De bekendste wenkbrauwen zijn de strakke exemplaren van Kim Kardashian, de stijlvolle wenkies van Audrey Hepburn, de weelderige brows van Cara Delevingne en… de unibrow van Frida Kahlo.
  • De allereerste mascara werd al meer dan 4000 jaar geleden gemaakt. Het goedje bestond onder andere uit honing, koolstof en… krokodillenuitwerpselen!
  • Ook wimpers kunnen grijs worden naarmate je ouder wordt. Dat doen ze gelukkig veel minder snel dan je hoofdhaar en met een beetje mascara zijn ze makkelijk te camoufleren.
  • Lange wimpers, dat willen we allemaal. Maar 12 centimeter lijkt ons wel een beetje te veel van het goede. De Chinese vrouw die dit wereldrecord op haar naam mag schrijven, lijkt het alleszins niet zo erg te vinden.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0