Coaching

Coaching

Wil je mensen helpen om hun moeilijkheden te boven te komen? Spreekt het je aan om pubers te coachen naar de volwassenheid? Of volwassenen te helpen met hun carrière? Dan zijn onze opleidingen uit het domein Coaching voor jou de ideale keuze voor een trefzekere en positieve toekomst voor jezelf en anderen!

Coaching bestaat in heel wat vormen en maten en telt vele invalshoeken. Je kan mensen dus op veel manieren helpen. Dankzij onze praktijkgeïnspireerde cursussen, samengesteld door experts uit hun vakgebied, start jij binnenkort een nieuw positief verhaal waarin je je omschoolt tot een coach die van aanpakken weet.

Neem een kijkje in ons aanbod van virtual classes, groepslessen en thuiscursussen en kies jouw favoriete opleiding. Zo zet je na je inschrijving een nieuwe stap in jouw professionele carrière.

allSubthemesWithinTheme Coaching

beSureOfYourFuture

We hebben het steeds drukker en we worden steeds ambitieuzer. De nood naar ontspanning, mindfulness en bewustzijn groeit mee. Een coach speelt daarin een hoofdrol. Hij of zij motiveert je, begeleidt je en leidt je naar meer geluk. Schuilt er zo’n coach in jou? Start dan vandaag je opleiding en ga binnenkort aan de slag. Met een diploma van onze school toon je je leerkrachten en toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en het helpt jou bovendien om zelfstandig te starten.

Als HR ben ik verantwoordelijk voor het welzijn van alle werknemers. Aangezien we een groot team hebben, ontstaan er soms conflicten. De cursus conflictbemiddeling die ik in afstandsonderwijs gevolgd heb, heeft mij al vaak uit de nood geholpen. Ik houd de cursus dan ook graag dicht bij de hand. De massa aan tips & tricks zijn onmisbaar voor iedereen die met personeel werkt. - employerSpeaks

Volg een coachingsopleiding

trendsCapitalized

Mindfulness en relaxatie zitten tegenwoordig in iedereens achterhoofd. Maar coaching is meer dan dat. Een coach helpt je de juiste carrière zetten te maken, verlost je van je burn-outs of leert je eindelijk wat assertiever zijn. Als coach ben je een vertrouwenspersoon en motivator. En steeds meer mensen zien dat in. De vraag naar coaches, zowel van werknemers als werkgevers, stijgt jaar na jaar opnieuw. Je doelen bereiken, of ze nu materieel of mentaal zijn, zit in de lift.

Coaching, hundredPercentOfTheTime

Mensen zijn op zoek naar mentale begeleiding. Om te ontstressen of om bepaalde doelen te behalen. Praten met anderen is daarvoor essentieel. Een coach is daarvoor de ideale persoon. Als coach help je mensen dan op weg om in hun leven weer rust en motivatie te vinden, zodat ze zowel op persoonlijk als professioneel vlak successen boeken.

Het is moeilijk om de vele voordelen van mijn assertiviteitstraining duidelijk te maken. Ik doe nu eindelijk mijn droomjob, heb meer verantwoordelijkheid en verdien ook meer dan ooit tevoren. De training was het duwtje in de rug waar ik al jaren nood aan had. Merci! - exStudentSpeaking

Evi Hellemans
Evi Hellemans

Campusverantwoordelijke

De vraag naar coaches blijft stijgen. Werknemers en werkgevers durven vaker de stap richting hulp zetten en de positieve mond-tot-mondreclame die daaruit voortvloeit zorgt ervoor dat je als startende coach terecht komt in een arbeidsmarkt die naar je smacht.

niceToKnowHeader

  • Stress zorgt ervoor dat je hersencellen sneller afsterven, waardoor je je moeilijker kan concentreren.
  • Mindfulness vergroot je concentratievermogen.
  • Mensen die een toekomstplan opstellen zijn doorgaans succesvoller dan anderen. Ze blijven langer gefocust op hun doelen en hebben meer kans om die te behalen.
  • Volgens verschillende studies voelt meer dan 1 op de 5 werknemers soms de gevolgen van een burn-out. Dat is 20 procent van de Belgen die jouw hulp kan gebruiken.
  • Technologie zorgt ervoor dat we allemaal meer last hebben van prestatiedruk. Af en toe unpluggen is gezond.
  • Veel verdienen is niet altijd de beste motivator. Mensen zoeken steeds meer een gezonde work-life balance en een doel in het werk dat ze doen.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0