Evenwichtig Leven

Evenwichtig Leven

Zoek jij soms de handvatten die jou of anderen helpen om meer evenwicht te vinden in onze gejaagde wereld vol deadlines? Klinken vakgebieden zoals aromatherapie, kruidenstempelmassage of mindfulnesscoach je als muziek in de oren? Volg dan een opleiding in het thema Evenwichtig leven!

Onze professionele cursussen, samengesteld door échte experts met jarenlange ervaring, reiken jou alle kennis aan waarmee je deze helende en energetische therapieën beoefent. Zo ontdek je alle positieve eigenschappen die jou en je cliënten de weg naar een evenwichtig en gebalanceerd leven tonen.

Kies uit onze brede waaier aan professionele thuiscursussen, virtual classes en groepslessen jouw favoriete opleiding, schrijf je in en ga meteen aan de slag met jouw cursus. De ideale keuze voor een perfect en gelukkig leven.

allSubthemesWithinTheme Evenwichtig Leven

beSureOfYourFuture

We zijn allemaal op zoek naar een balans in ons leven. Een balans tussen werk en privé, relaties en jezelf, geluk en je carrière. Steeds meer mensen gaan nu ook actief hulp zoeken om die balans te vinden. Als expert in een evenwichtig leven, kijken ze naar jou. Schrijf je nu in voor een van deze opleidingen!

"In onze sector willen we therapeuten en coaches die echte uithangborden zijn. We willen een verschil maken bij werknemers en werkgevers, ouderen en jongeren, singles, koppels, ... De therapeuten die afstuderen aan jullie school hebben een enorm goede naam wat dat betreft. Keer op keer krijgen we enthousiaste en gelukkige klanten te zien." - employerSpeaks

Leer evenwichtig leven

trendsCapitalized

Mindfulness, bewustzijn en alternatieve therapieën zitten in de lift. Steeds meer mensen zijn overtuigd dat ze de sleutel vormen tot een gelukkiger leven. Een gelukkiger leven is volgens hen een leven dat evenwichtig wordt ervaren. Een leven vol balans. Als expert, therapeut of coach help jij mensen de balans vinden in hun leven. Je gebruikt jouw kennis en knowhow om mensen verder te helpen en om met echte, langdurige oplossingen te komen voor hun problemen.

Evenwichtig Leven, hundredPercentOfTheTime

Verschillende apps en websites helpen je om meer balans in je leven te brengen. Een mooie aanvulling, maar een echt expert, coach of therapeut blijft essentieel voor persoonlijke groei. Als coach leer je voor elke klant een persoonlijk traject opstellen, zodat je zijn of haar specifieke noden weet in te vullen. Zo ga je gegarandeerd voor resultaat en help je mensen echt de balans in hun leven terug te vinden.

"Als HR-manager merk ik de laatste 10 jaar dat collega’s het soms een uitdaging vinden om hun werk-privé balans te vinden en behouden. Ze hebben nood aan rust in hun hoofd. Als vertrouwenspersoon ben ik dan ook blij dat ik hen, dankzij mijn opleiding, help om die balans te vinden." - exStudentSpeaking

Wendy Heijens
Wendy Heijens

Campusverantwoordelijke

Deze opleidingen worden door allerlei mensen gevolg. Door jong, oud, bedrijfsleiders en individuen. Ze zoeken antwoorden voor zichzelf, hun klanten en soms zelfs hun werknemers. Eigenlijk leert iedereen uit deze lessen. Het is kennis die altijd nuttig is en waar je een leven lang op zal terugvallen. De studenten schrijven deze opleidingen dan ook bijzonder hoog aan. Ik zou het je zeker aanraden.

niceToKnowHeader

  • Volgens onderzoek zijn vrouwen over het algemeen stressbestendiger dan mannen.
  • Een massage verlaagt de hartslag, maakt je gelukkiger en verbetert je slaap.
  • Mindfulness vergroot je concentratievermogen.
  • Mensen die een toekomstplan opstellen, zijn doorgaans succesvoller dan anderen. Ze blijven langer gefocust op hun doelen en hebben meer kans om die te behalen.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0