Hairstyling

Hairstyling

Ben je gepassioneerd en/of geobsedeerd door alles wat met haar te maken heeft? Wil je je klant bijvoorbeeld een feestelijk kapsel kunnen aanmeten, oogverblindende wimperexensions kunnen zetten, of van die uni-brow 2 zussen maken? Of tem je liever wilde baarden tot perfect gemodelleerde eye-catchers? Dan is één, of misschien wel méér, van onze opleidingen uit de categorie Hairstyling écht jouw ding!

Met behulp van deze professionele cursussen, samengesteld door experts uit de beautywereld, leg je binnenkort dus elk haartje op de juiste plaats.

Je ontdekt alle technieken die je nodig hebt in de boeiende cursus van jouw keuze en past ze toe op jouw klant, vriendin, jezelf. Onze school is dé perfecte keuze voor een bruisende toekomst waarin je iedere persoon er op zijn best laat uitzien!

Ontdek hieronder onze stijlvolle groepslessen, virtual classes en thuisstudies die van jou een geknipte haar-wizard maken. Kies je favoriete opleiding en schrijf je in. Zo ga je voor een professionele toekomst in de wereld van hairstyling.

allSubthemesWithinTheme Hairstyling

beSureOfYourFuture

Kappers en barbiers genieten al jaren van heel wat werkzekerheid. De meeste mensen die hun opleiding voltooien gaan bovendien zelfstandig in hoofd- of bijberoep aan de slag. Zo bouwen ze op hun eigen tempo een klantenbestand op. Vrienden en familie staan daar dan vaak bovenaan de lijst, maar uit het werkveld en van onze ex-studenten horen we dat die lijst zich snel uitbreidt. Je creëert als kapper of barbier vaak je eigen kansen. Via mond-tot-mondreclame komen nieuwe klanten bij jou terecht en voor je het weet heb je een eigen, bruisende zaak.

In onze barbierszaak zijn we alle drie gestart met een opleiding in avondonderwijs. En we hebben het ons nog geen seconde beklaagd. We hadden allemaal meteen de kennis om zelfstandig te starten en de know-how om onze klanten tevreden te houden. Ik zou het iedereen aanraden. Want, het draait zelfs zo goed dat we op zoek zijn naar een vierde collega. - employerSpeaks

Opleidingen in haartooi

trendsCapitalized

Haartrends en mode veranderen ieder seizoen. Ze zijn onderhevig aan tal van factoren, zelfs televisie en film hebben een gigantische invloed op hoe mensen willen buitenkomen. Als expert in haartooi zul je wel merken dat veel van die trends terugkomen, of het nu over haar, baarden of zelfs wenkbrauwen gaat. De ene zomer willen we alles kort, de andere willen we alles gekleurd. In deze opleidingen leer jij alle technieken onder de knie krijgen zodat je altijd mee bent met de laatste ontwikkelingen.

Hairstyling, hundredPercentOfTheTime

Ook in de haartooi is duurzaamheid wat de klok slaat. De producten die je vandaag gebruikt zijn natuurlijker en duurzamer dan ooit. Ze bevatten minder chemicaliën en doorgaans meer natuurlijke elementen. De producten zijn bovendien een pak beter. Met minder ingrediënten en met een simpele routine slagen we erin je haar jonger en veerkrachtiger te houden dan ooit mogelijk was.

Ik ben al twee jaar dameskapper in bijberoep. Ik had altijd al een passie voor haar, misschien wat vreemd om te zeggen, maar ik was daar altijd wel goed in. Ik knipte geregeld het haar van mijn moeder en zussen. Nu heb ik ook een eigen zaak en ondertussen vul ik 3 dagen in de week met kapper zijn. Ik raad de opleiding iedereen aan. Voor mij was het alleszins de geknipte cursus om een nieuwe start te maken. Bedankt! - exStudentSpeaking

Evi Hellemans
Evi Hellemans

Campusverantwoordelijke

Deze opleiding is een absolute must voor iedereen die in de haartooi terecht wil komen. Je leert alles van A tot en met Z. De professionele studenten zijn voorzichtig gekozen en zijn enkele van de absolute toppers uit hun werkveld. Je leert alles meteen zelf uitvoeren zodat je in principe meteen na je cursus zelfstandig in bij- of hoofdberoep zelfs kan starten. Als jij een carrière in de haarzorg wil, kan ik maar een iets zeggen: volg deze opleidingen. Ze zullen jou een ongeziene boost geven.

niceToKnowHeader

  • Je verliest gemiddeld zo’n 50 à 150 haren per dag.
  • Maak je daarover geen zorgen want we hebben allemaal meer dan 100.000 haarzakjes op ons hoofd staan.
  • Ieder haar kan zo’n 5 jaar op ons lichaam overleven.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0