Horeca & Hospitality

Horeca & Hospitality

Word professionele barista, deskundig sommelier of sympathieke B&B-uitbater! Een opleiding uit het thema Horeca & Hospitality is jouw nieuwe carrière als je een sociaal en dankbaar beroep wil uitoefenen met tal van variatie.

Dankzij onze professionele cursussen, samengesteld door experts uit hun vak, leer je alle tips en tricks die jou de unieke wereld van de horeca leren kennen. Zie je jezelf een hotel vlot managen of huwelijksfeesten succesvol organiseren? Dan bieden onze opleidingen jou de toekomst die je zoekt!

Selecteer uit onze boeiende groepslessen, virtual classes en thuiscursussen de meest smaakvolle opleiding en schrijf je in. Zo ga je meteen aan de slag met het studiemateriaal om je nadien vol goesting op de arbeidsmarkt te begeven!

allSubthemesWithinTheme Horeca & Hospitality

beSureOfYourFuture

Onze dienstensector leeft! We zijn een land van Bourgondiërs die nog steeds graag samen op café afspreken en vieren in restaurants. Maar we zijn ook een land vol geschiedenis en cultuur, waar de hotels vol zitten met mensen die er een beetje van willen opsnuiven. Jouw toekomst in de dienstensector ligt daarom al vast. Hard werken, veel plezier en vooral heel veel werkzekerheid!

Ik neem enkel mensen aan die een opleiding gevolgd hebben. Het verschil is namelijk supergroot. Ze snappen hoe een café werkt, weten hoe ze met klanten omgaan en begrijpen het belang van de kassa. Met een diploma kom je overal erg ver. - employerSpeaks

Horeca-opleidingen

trendsCapitalized

We eten allemaal graag eens uit. En het liefst nog een snelle hap ook. Foodhalls en foodtrucks zijn de laatste jaren enorm populair. Ze domineren onze marktpleinen en volksfeesten. Een diploma als friturist of cateraar zorgt ervoor dat je helemaal mee bent met de laatste nieuwe trend.

Horeca & Hospitality, hundredPercentOfTheTime

De opkomst van verschillende creatieve concepten heeft de dienstensector veranderd. Kijk bijvoorbeeld naar foodhalls: verzamelingen van kleine, lokaal ontwikkelde restaurantconcepten of de hippe foodtrucks: mobiele restaurants op wielen. Tegenwoordig zijn ze overal aanwezig op festivals, events, bedrijfsfeesten, bruiloften, verjaardagen, feestjes aan huis...

Veel mensen associëren horeca enkel met opdienen of koken. Maar het is meer. Het takenpakket is zo divers dat iedereen er zich in thuis voelt. Van opbouw tot sluiting, en klantvriendelijkheid. Het is echt mijn droomjob. Elke dag ziet er anders uit en ik heb ontzettend veel sociaal contact. De opleiding aan jullie school bereidde me bovendien perfect voor. Danku! - exStudentSpeaking

Wendy Heijens
Wendy Heijens

Campusverantwoordelijke

We merken dat veel mensen kiezen voor een boeiende job in de horeca omwille van het sociale contact. Jobs in de dienstensector zijn uitdagend en je komt er ongetwijfeld mee uit je schulp. Ben jij er klaar voor?

niceToKnowHeader

  • Horeca is een boeiende wereld: je hebt divers werk met een afwisselend takenpakket. Van opbouw tot sluit, van gastvrij zijn tot de laatste klant. Jij speelt zo goed in op wensen van de gast, dat die altijd met een glimlach naar buiten loopt. En dat is zeker een skill.
  • Je steekt je passie in je beroep en dat geeft energie.
  • Horecawerk staat goed op je cv: je bent een werkpaard! Daarnaast ben je ook sociaal en in vele markten thuis.
  • Elke dag maak je mensen gelukkig en doe je mensen genieten.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0