Persoonlijke Ontwikkeling

Persoonlijke Ontwikkeling

Buzzwords als Mindfulness en NLP zijn alomtegenwoordig. Wil jij deze technieken zelf aanleren om hiermee jouw klanten persoonlijk te helpen groeien? Dan zijn onze opleidingen uit het thema Persoonlijke Ontwikkeling voor jou de ideale weg naar een beter welzijn voor jezelf en de mensen rondom jou.

Met behulp van onze praktijkgeoriënteerde cursussen verschaf je meer inzicht in de menselijke psyche. Zo help je anderen richting een positieve toekomst. En dat dankzij de geheimen van de sector, aangereikt door vakbekwame docenten die met hart en ziel jouw cursussen samenstelden.

Selecteer uit ons aanbod van boeiende thuislessen, virtual classes en groepsopleidingen dé cursus die jou aanspreekt en schrijf je in. Zo help je anderen na je studies om met een nieuw, herwonnen zelfvertrouwen door het leven te wandelen.

allSubthemesWithinTheme Persoonlijke Ontwikkeling

beSureOfYourFuture

We hebben allemaal doelen in ons leven en allemaal willen we iets bereiken. Coaches, therapeuten en psychologen vervullen dan ook een steeds grotere en belangrijkere sociale en maatschappelijke rol. Ze helpen ons onze grenzen te verleggen. Wil je zelf ook iemand helpen doelen te bereiken? Leer het dan zelf tijdens een van onze opleidingen!

In een groot bedrijf als dat van ons is het belangrijk om soms even stil te staan bij onze werknemers. Daarom hebben al onze HR-managers er een cursus coaching opzitten. En dat werkt. We slagen erin om onze werknemers beter op te vangen en te motiveren. Zo houden we veel kennis bij en groeien we al jaren. - employerSpeaks

Persoonlijke Ontwikkeling

trendsCapitalized

Tegenwoordig doen verschillende trends en tendensen zich voor waar klanten van coaches, therapeuten en psychologen mee te kampen krijgen. Onderzoek toont aan dat veel mensen zich verloren voelen in hun carrière. Ze krijgen te maken met verwarring. Je verloren voelen is volkomen normaal. Het is een teken dat je evolueert als individu in geest en verstand. Ze hebben vaak een gebrek aan richting als het gaat om hun carrièrepad. Heel wat mensen doen daarom zelfs beroep op een life coach of volgen een opleiding feel good at work. We praten steeds makkelijker over wat we willen bereiken in het leven. Een coach of therapeut helpt ons die doelen bereiken. Als coach kom je dan ook in een arbeidsmarkt terecht waar de vraag naar jou enorm groot is en bovendien blijft groeien.

Persoonlijke Ontwikkeling, hundredPercentOfTheTime

De populariteit van coaching op het werk neemt alsmaar toe. Organisaties spenderen jaarlijks aanzienlijke budgetten aan coaching voor hun werknemers. Veel trainingsbureaus bieden professionals uitgebreide opleidingen aan tot gecertificeerd coach. Veel bedrijfsleiders en ook overheden zien er het nut van in.

Ik ben altijd gelukkig geweest in mijn job, maar de laatste tijd zat ik met een uitdagend gevoel. Ik vond zelf dat ik het beter moest doen, terwijl mijn baas me er regelmatig aan herinnerde dat ik mijn werk goed deed. Ik vroeg me af of ik van werk moest veranderen, maar wilde bij mijn huidige job blijven. Daarom zocht ik een neutrale en professionele persoon om mee te praten. - exStudentSpeaking

Wendy Heijens
Wendy Heijens

Campusverantwoordelijke

Er is veel nood aan professionele therapeuten. Dat merken we aan het aantal inschrijvingen voor onze opleidingen én dat horen we ook vanuit het werkveld. Bovendien help je jezelf ook: De opleidingen zijn stuk voor stuk groeimomenten in je algemene persoonlijke ontwikkeling. Je leert hoe je een verhaal moet vertellen en je traint je emotionele intelligentie. Daarnaast is deze opleiding gewoon een aanrader voor iedereen die een betere coach, motivator of begeleider wil worden.

niceToKnowHeader

  • Coaching is in de afgelopen 10 jaar steeds populairder geworden, daardoor zijn er in België nu meer dan 20.000 coaches.
  • Er zijn wereldwijd meer dan 53.000 therapeuten actief op de arbeidsmarkt.
  • Volgens onderzoek is ongeveer 98 procent van de klanten blij met wat een therapeut voor hen betekende.
  • Coaching lijkt op therapie door de vorm. Echter focust therapie zich met name op het verleden en coaching juist op de toekomst door in het hier en nu te blijven.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0