Wetenschap

Wetenschap

Wetenschappelijke kennis is enorm boeiend. Leer meer over de theorieën die achter de wetenschappen schuil gaan en ontdek de juiste terminologie waardoor je weer helemaal meepraat. Verbreed je horizon en school jezelf helemaal bij om met deze mooie aanvulling op jouw cv je toekomstige carrièremogelijkheden helemaal te doen groeien.

Kies jouw favoriet uit een van onze boeiende thuisopleidingen, virtual classes en groepslessen die elk een eigen aspect van de wetenschapswereld belichten. Zo ga je steeds voor een razend interessante keuze die jouw professionele toekomst zeker en vast vooruithelpt.

allSubthemesWithinTheme Wetenschap

beSureOfYourFuture

Kennis van de verschillende wetenschappen is essentieel voor veel beroepen. Onze cursussen zorgen ervoor dat je een brede kennis hebt van allerlei takken van de wetenschap, van chemie en fysica tot kennis van verschillende godsdiensten. Als je geïnteresseerd bent in een beroep waar wetenschappen van pas komen, neem dan zeker eens een kijkje in ons aanbod aan cursussen! Je bent in staat anderen te onderwijzen, wat je werkzekerheid oplevert.

Een cursus in de wetenschappen verruimt je blik en je denkvermogen. Wanneer je de complexe materie begrijpt, ga je zelf breder denken en kom je in je werkveld tot creatievere oplossingen. Zo komt de kennis die je opdoet eigenlijk van pas in elke job! - employerSpeaks

Wetenschap

trendsCapitalized

Wetenschap vindt steeds meer haar weg naar het grote publiek. De interesse in vakgebieden zoals chemie en criminologie zijn groot. Maar ook biologie maakt de laatste jaren een echte opmars. En jij speelt nu ook in op die trend. Vergroot jouw kennis en skills op je cv of specialiseer je in een bepaald vakgebied. Start vandaag nog met jouw opleiding in een sector met steeds meer werkzekerheid!

Wetenschap, hundredPercentOfTheTime

Wetenschappers zijn voortdurend bezig nieuwe natuurwetenschappelijke fenomenen te ontdekken en verklaren. Zo hebben ze recentelijk ontdekt dat het uitsterven van dinosauriërs ervoor zorgde dat het andere leven op aarde (onder andere de zoogdieren) verdubbelde! Een andere interessante recente gebeurtenis is de eerste telescoopfoto van een zwart gat. Technologie en wetenschap gaan duidelijk hand in hand. Fantastisch!

Ik heb ervoor gekozen om met mijn carrière een totaal nieuwe weg in te slaan. Binnenkort start ik met een professionele carrière als reisleider. Ik heb altijd gewerkt in de marketing, dus mijn kennis van aardrijkskunde was erg beperkt. Daarom heb ik via jullie school een cursus Aardrijkskunde gevolgd. Ik combineerde de studie gemakkelijk met mijn gezinssituatie en ik studeerde vanuit mijn eigen zetel. De opleiding heeft me echt een goede basis gegeven om op verder te bouwen. - exStudentSpeaking

Wendy Heijens
Wendy Heijens

Campusverantwoordelijke

Tijdens deze opleidingen ontdek je de Einstein in jezelf. Met jouw opgedane kennis over chemie, anatomie en andere wetenschappen, verbreed je je horizon en gaat er een nieuwe carrièrewereld voor je open. De mensen die bij ons afstuderen, gaan vaak meteen zelfstandig aan de slag of gaan een beroep uitoefenen waar kennis van een bepaalde wetenschap voor vereist is. Up-to-date blijven is een must, maar gelukkig heeft bijleren en je geest openstellen een verslavend effect.

niceToKnowHeader

  • Wetenschap is het leven en is de toekomst. We overleven nu een simpele verkoudheid en reizen naar de ruimte. Alle opties zijn open.
  • Elk mens bestaat uit miljarden cellen. Naar schatting heeft het menselijk lichaam er 37,2 miljard.
  • Wist je dat de gemiddelde persoon ongeveer een liter zweet per dag produceert?
  • Op aarde leven meer dan 7 miljard mensen. Het aantal bacteriën dat leeft is een nog groter aantal.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0