Wetenschap

Wetenschap

Wil jij je algemene wetenschappelijke kennis verbreden? Kom jij graag met wetenschappelijke wist-je-datjes op de proppen? Dan is een opleiding in het thema Wetenschappen voor jou een ideale keuze.

Leer meer over de theorieën die achter de wetenschappen schuil gaan en ontdek de juiste terminologie waardoor je weer helemaal mee kunt praten. Verbreed je horizon en school je jezelf helemaal bij om met deze mooie aanvulling op jouw cv je toekomstige carrièremogelijkheden helemaal te doen groeien.

Kies hieronder jouw favoriet uit een van onze boeiende thuisopleidingen, virtual classes en groepslessen die elk een eigen aspect van de wetenschapswereld belichten. Zo ga je steeds voor een razend interessante keuze die jouw professionele toekomst zeker en vast vooruit zal helpen.

allSubthemesWithinTheme Wetenschap

beSureOfYourFuture

Kennis van de verschillende wetenschappen is essentieel voor bepaalde beroepen. Deze cursussen zorgen ervoor dat je een brede kennis hebt van allerlei takken van de wetenschap, van chemie en fysica tot kennis van verschillende godsdiensten. Als je geïnteresseerd bent in een beroep waar wetenschappen wel van pas komen, neem dan zeker eens een kijkje in ons aanbod aan cursussen! Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten.

Een cursus in wetenschappen is zeker een meerwaarde bij sollicitaties. Het getuigt van kennis en het toont aan dat je bereid bent om hard te studeren. Ook als het niet rechtstreeks relevant is voor de job die je wilt beoefenen, blijft het een plus. Je zou ervan versteld staan in hoeveel beroepen zo'n opleiding toch erg gewaardeerd wordt. - employerSpeaks

Wetenschap

trendsCapitalized

C-atomen, redoxreacties, hematologie, endocrinologie. Zijn dit termen waar jij alles over te weten wilt komen en die jij straks dagelijks wil toepassen? Dan is een opleiding in de richting Wetenschap op jouw lijf geschreven. Wetenschap vindt steeds meer zijn weg naar het grote publiek. De interesse in wetenschappen als chemie en criminologie zijn groot. En jij kan nu ook inspelen op die trend. Vergroot jouw kennis en skills op je cv of specialiseer je in een bepaald vakgebied. Start vandaag nog met jouw opleiding!

Wetenschap, hundredPercentOfTheTime

Wetenschappers zijn voortdurend bezig nieuwe natuurwetenschappelijke fenomenen te ontdekken en verklaren. Zo hebben ze recentelijk ontdekt dat het uitsterven van dinosauriërs ervoor zorgde dat het andere leven op aarde (o.a. de zoogdieren) verdubbelde! Een andere interessante recente gebeurtenis is de eerste foto van een superzwaar zwart gat. Op 10 april 2019 is het wetenschappers voor de eerste keer gelukt een zwart gat te fotograferen. Fantastisch toch?

Ik heb ervoor gekozen om met mijn carrière een totaal nieuwe weg in te slaan. Binnenkort start ik met een professionele carrière als reisleider/reisagent. Ik heb altijd gewerkt in de marketing, dus mijn kennis van aardrijkskunde was erg beperkt. Daarom heb ik via afstandsonderwijs een cursus Aardrijkskunde gevolgd. Ik combineerde de studie gemakkelijk met mijn gezinssituatie en ik studeerde vanuit mijn luie zetel. De opleiding heeft me echt een goede basis gegeven om op verder te bouwen. - exStudentSpeaking

Evi Hellemans
Evi Hellemans

Campusverantwoordelijke

Tijdens deze opleidingen leer je meer over de theorieën die achter de wetenschap schuil gaan en ontdek je de Einstein in jezelf. Met jouw opgedane kennis over chemie, anatomie en andere wetenschappen, verbreed je je horizon en gaat er een nieuw carrièrewereld voor je open. De mensen die bij ons afstuderen, gaan vaak meteen zelfstandig aan de slag of gaan een beroep uitoefenen waar kennis van bepaalde wetenschap voor vereist is. En dat lijkt te werken. Onze studenten komen meestal nog voor vervolgcursussen terug. Bijleren en vooral ook zien dat het werkt, heeft een verslavend effect.

niceToKnowHeader

  • Zonder de wetenschap leefden we nog steeds in grotten. We zouden niet weten wat we tegen een simpele verkoudheid konden doen of hoe naar de ruimte te reizen.
  • Elk mens bestaat uit miljarden cellen. Naar schatting heeft het menselijk lichaam er 37,2 miljard. Als je denkt dat dat veel is, wacht dan tot je hoort hoeveel van die cellen bacteriën zijn.
  • Wist je dat de gemiddelde persoon ongeveer een liter zweet per dag produceert?
  • Op aarde leven meer dan zeven miljard mensen. Dat is nog lang niet zoveel als het aantal bacteriën.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0