Nagelstyling

Nagelstyling

Wil jij een vrouw er op haar best laten uitzien met mooie, verzorgde nagels die het plaatje helemaal compleet maken? Zou jij graag leuke nailart leren aanbrengen of dé oplossing bieden voor nagelbijters? Dan kan je jouw cliënten binnenkort weer laten stralen dankzij één van onze praktijkgerichte opleidingen die focussen op de prachtige kunst van Nagelstying!

Aan de hand van tips en tricks van échte experts leer je alle kneepjes van het vak die je nodig hebt om een perfecte styling van de nagels uit te voeren. En dat met zowel knalkleuren, een sobere French manicure en zoveel meer. Alles is mogelijk! Zo kan je in jouw toekomstige carrière niet alleen je creativiteit kwijt, maar ook je passie voor beauty en fashion.

Maak je keuze uit een van onze fantastische thuisopleidingen, virtual classes én groepscursussen en kies zo voor een professionele toekomst waarin je elke vrouw weer op en top stijvol voor de dag laat komen.

allSubthemesWithinTheme Nagelstyling

beSureOfYourFuture

In je job als nagelstylist reiken kunst en schoonheid elkaar de hand. Aan de hand van tips en tricks van échte experts leer je alle kneepjes van het vak om een perfecte styling van de nagels uit te voeren. Alles is mogelijk! Van knalkleuren tot een eenvoudige manicure en van gellak tot gelnagels. Met je diploma ga je zo aan de slag in een schoonheidssalon, als zelfstandig nagelstylist of gel artist of als werknemer in een nagelstudio. Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten.

Als het gaat om nagelstyling, zijn afbeeldingen erg belangrijk om je stempel te zetten als nagelstyliste. Dankzij Instagram en Facebook is het makkelijker dan ooit om je kunstwerken te delen met de wereld. Met onze studio zijn we altijd mee met de laatste nieuwe trends en ontwikkelingen. We vullen onze content regelmatig aan en blijven up-to-date met de trends met de volgers. Een actief profiel wordt sneller gedeeld dan een niet-actief profiel. Regelmatig proberen we ook nieuwe trends uit. - employerSpeaks

Nagelstyling

trendsCapitalized

Nailstyling is helemaal in. Of je nu een nagelstudio wilt beginnen of nagelstyliste aan huis wilt worden: een opleiding uit dit thema biedt je de ideale eerste stap! Wie werkt als nagelstylist moet op de hoogte blijven van de laatste nieuwe nageltrends die populair en gewild zijn. Zo steel je altijd de show! Zo is bijvoorbeeld De French Manicure énorm hot! De populaire trend uit de jaren 90 met een alternatieve twist. Of heb je al gehoord van de metallic nails? Deze trend is geschikt voor alle seizoenen en geeft een speciale touch aan je nagels.

Nagelstyling, hundredPercentOfTheTime

Trends en ontwikkelingen zijn in volle gang en de snelheid van innovaties zal alleen nog maar gaan toenemen. De opkomst van semi-permanente nagellak, nagellak die langer mooi blijft, heeft voor heel wat nieuwe ontwikkelingen op het vlak van nagelstyling gezorgd. Zo ook wat betreft de permanente nail gels: Vandaag zijn er heel wat nieuwe, innovatieve gels, werkinstrumenten en geltechnieken beschikbaar zijn voor nagelsalons om mee te werken.

Nagelstyling is een vak en daar heb je professionals voor; het is geen hobby waarmee je (semi-)amateuristisch met nagels kunt gaan spelen. Dit betekent overigens niet dat ik tegen nagelbehandelingen in de schoonheidssalon ben, mits daarvoor de juiste training of opleiding is gevolgd en daarnaar wordt gewerkt. - exStudentSpeaking

Evi Hellemans
Evi Hellemans

Campusverantwoordelijke

Verzorgde handen en nagels zijn een visitekaartje en vormen een eyecatcher. De consument kan hier uiteraard het nodige zelf aan doen: handcrème smeren, nagelriemolie gebruiken, vijlen, de nagels lakken. Vaak krijg je dan toch niet het gewenste resultaat zoals bij een nagelstylist(e). Het is een erg onderschat en ondergewaardeerd beroep. Het wordt helaas vaak gezien als hobby of leuke bijverdienste. Toch is het (ook!) in dit beroep absoluut noodzakelijk om professioneel bezig te zijn en kennis te hebben van zowel de nagels (anatomie, pathologie) als de producten waarmee wordt gewerkt. Een professionele opleiding is dus zeker aan te raden!

niceToKnowHeader

  • Vingernagels groeien gemiddeld 3,5 millimeter per maand.
  • Nagels groeien sneller bij mannen.
  • Nagels worden gemaakt uit dezelfde materie als haar
  • Je nagels moeten ‘ademen’ tussen twee manicures.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0