Natuur

Natuur

Ben jij dol op bloemen, planten en het buitenleven? Kies dan voor een van onze interessante opleidingen uit het bloeiende thema Natuur. Wil je de bloemetjes letterlijk buitenzetten als professioneel bloemist? Of wil je ontdekken dat het niet veel voeten in de aarde heeft om als professioneel hovenier aan de slag te gaan? Dankzij onze cursussen is het allemaal mogelijk. Je stoomt jezelf klaar voor een carrière in dit werkveld en ontdekt dat het gras inderdaad veel groener is aan de overkant.

Dankzij onze praktijkgerichte cursussen, die zich volledige wijden aan het thema Natuur, kan je binnenkort je groene vingers ten volle benutten en leer je alle handige technieken waarmee je in je eigen tuin of die van anderen aan de slag gaat. Zo zet je alles op alles voor een bruisende en adembenemende toekomst in deze (letterlijk) groene sector.

Maak je droom waar en maak je keuze uit ons aanbod van praktijkgerichte groepslessen, virtuele lessen en thuisstudies die jou via het boeiende lesmateriaal, samengesteld door echte natuurliefhebbers, klaarmaken voor een fleurige en bevredigende carrière.

allSubthemesWithinTheme Natuur

beSureOfYourFuture

Mensen willen meer groen. Ze willen een mooie tuin, maar ze willen ook meer groen in hun lichaam. Ze kijken daarbij naar een dieet dat vooral op groenten gebaseerd is, maar zoeken ook naar alternatieve geneeskunde: hoe ze hun immuunsysteem sterk kunnen houden door kleine aanpassingen te maken in hun dieet. Onze opleidingen bieden op al deze vragen een antwoord. Dat antwoord ben jij. Start nu je carrière en kies een job vol werkzekerheid. Een diploma aan onze school geeft je die garantie. Schrijf je nu in.

"Men zegt altijd: "verbeter de wereld, begin bij jezelf." Dat is natuurlijk gemakkelijk praten, want hoe verbeter je jezelf? Dankzij opleidingen in het avondonderwijs is een van de beste manieren om alles over ecologie, het klimaat en gezondheid te leren. Dan pas ben je in staat de wereld te verbeteren, dus wij zien graag mensen met dergelijke diploma's op de arbeidsmarkt verschijnen!" - employerSpeaks

Opleidingen Natuur

trendsCapitalized

We weten allemaal dat we groener moeten leven. Dat besef is doorheen de jaren stilaan opgekomen, maar is nu bij velen als een mokerslag aangekomen. Als we nu niet snel iets aan onze levensstijl veranderen, ziet het er niet goed uit voor onze planeet. Groene energie biedt oplossingen, net als een duurzame levensstijl en leren recycleren. Alle beetjes helpen!

Natuur, hundredPercentOfTheTime

Technologie wordt steeds groener. Hernieuwbare energie opwekken, is niet meer zo moeilijk (of duur) als vroeger. Daarnaast wordt er massaal ingezet op sensibilisering. Zo worden zelfs de nukkigste klimaatontkenners aangespoord hun steentje bij te dragen. Er gebeurt dus al veel, maar nog lang niet genoeg!

"Ik ben altijd al actief bezig geweest met natuurlijke voeding en gezond eten. Ik besloot een jaar geleden om de cursussen Natuurvoeding en Voedings- en Kruidenspecialist te volgen in avondonderwijs naast mijn vaste job. Na mijn diploma’s te behalen, besloot ik de sprong te wagen en heb ik een natuurwinkeltje geopend samen met een vriendin. We zijn momenteel nog klein, maar we zijn gestaag aan het groeien!" - exStudentSpeaking

Evi Hellemans
Evi Hellemans

Campusverantwoordelijke

De cursussen uit het thema Natuur zijn allemaal perfect voor mensen die houden van onze planeet. Steeds meer mensen zijn begaan met het milieu en willen veranderen van levensstijl. De cursussen helpen je om de nodige gezonde gewoontes aan te kweken én anderen te helpen om hetzelfde te doen.

niceToKnowHeader

  • Er zijn 10 keer meer bomen op aarde dan sterren in de melkweg.
  • De helft van alle levenssoorten op onze planeet wonen in tropische regenwouden.
  • Glas heeft ongeveer 4000 jaar nodig om in de natuur te vergaan.
  • ‘Ecologie’ stamt af uit het Grieks en betekent letterlijk ‘de studie van het huis’.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0