Switch garantie

Onze enthousiaste docenten staan klaar om met jou aan de slag te gaan! Mochten de regels vanuit de overheid opnieuw veranderen, hebben we een aantal opties om van jouw opleiding toch een succes te maken.* Je vindt al jouw opties terug in je studentenprofiel. Een medewerker neemt persoonlijk contact met je op om het samen te bespreken.

1) Switch naar een ander lesmoment

Je mag je groepslessen op een ander moment volgen. Je ontvangt een e-mail met nieuwe startdata waaruit je zelf mag kiezen. Aan de lessen die je al gevolgd hebt, mag je gratis opnieuw deelnemen.

2) Kies een andere locatie

Als je een ander lesmoment kiest, mag je ook van leslocatie veranderen. Opleidingen worden op verschillende campussen georganiseerd.

3) Draag je inschrijvingsgeld over aan een vriend

Als er wijzigingen gebeuren in jouw cursusplanning en je geen ander lesmoment vindt, mag je je inschrijvingsgeld nu ook overdragen aan iemand anders. Je broer, je tante of je buurvrouw mag dan in jouw plaats naar de les komen!

4) Ga voor een andere opleiding

Heb je inmiddels andere toekomstplannen met je carrière? Dan kies je toch gewoon een andere opleiding! Je mag ook een cursus in een andere taal kiezen.

5) Ontdek onze virtual classes

We lanceren binnenkort een nieuwe lesmethode waarbij je lessen van thuis uit volgt via live video. Zo volg je je groepscursus in je eigen omgeving. Handig!

6) Switch naar een thuiscursus

Wist je dat heel wat van onze groepsopleidingen een tegenhanger hebben in thuisstudie? Mits bijbetaling van een administratieve kost van €99 behoud je de inschrijving voor de groepslessen, die je eventueel verplaatst naar een ander lesmoment. Je wedt met andere woorden op twee paarden!

*Opgelet: deze opties gelden niet voor studenten die bij inschrijving gebruik hebben gemaakt van de KMO-portefeuille.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0