Bouw & Renovatie

Bouw & Renovatie

Werk jij graag met je handen en vind je het niet erg om ze ook vuil te maken? Lijkt het je geweldig om een kapot toestel te herstellen of zonder problemen een stroompanne op te lossen? Dan is één van onze opleidingen uit het thema Bouw & Renovatie zonder twijfel de uitdaging die jij zoekt!

Leer dankzij onze cursussen meer over de regels die in de bouwsector gelden zodat jij steeds als de beste op de hoogte bent over alle wetgevingen. Daarmee geef je je carrière een stevig duwtje in de rug en kan je eindelijk je droom van een eigen bouw- en renovatiebedrijf waarmaken.

Ontdek waar en hoe de lamp brandt met één van onze professionele groepslessen, virtual classes én thuisstudies. Zo school je jezelf bij om elk bouwproject van A tot Z succesvol te begeleiden. En dat als een échte professional in je vakgebied.

allSubthemesWithinTheme Bouw & Renovatie

beSureOfYourFuture

Belgen zijn geboren met een baksteen in hun maag. Ze willen bouwen en verbouwen. Het liefst nog allemaal zelf. Onze opleidingen zijn de oplossing. Ze leren je alles van elektriciteit tot sanitair, tot een eigen dak leggen en je interieur bepalen. Klaar om expert te worden? Dat kan! Met een diploma van onze school toon je je klanten of toekomstige werkgever dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

Iemand die een opleiding elektriciteit of sanitair in avond- of afstandsonderwijs gevolgd heeft, is altijd een meerwaarde voor onze als bouwbedrijf. Het toont dat ze willen bijleren en bereid zijn te groeien in hun job. Een dakdekker die snapt hoe sanitair werkt, en een loodgieter die weet hoe interieurvormgeving in elkaar zit, zullen samen een betere woning afleveren dan mensen die die kennis niet hebben. - employerSpeaks

Volg een bouwopleiding

trendsCapitalized

Mensen zijn altijd op zoek naar goede stielmannen en -vrouwen. Ze willen experts die elk verbouwing tot een goed einde brengen. Jij kan die expert zijn. Help je familie en vrienden om hun woning te renoveren of word de baas in je eigen nieuwbouwproject. Een diploma als expert in de bouwsector brengt dus heel wat werkzekerheid. Mensen zijn op zoek naar jouw kennis en jouw manier van aanpakken. Klaar om te starten?

Bouw & Renovatie, hundredPercentOfTheTime

In je eigen huis aan de slag gaan, is makkelijker dan ooit. Je hebt tal van online bronnen die je kunnen verder helpen en doen starten. En toch zijn die bronnen meestal niet zo betrouwbaar. Daarom doen steeds meer mensen een beroep op een korte, maar degelijke opleiding, om bouwkennis onder de knie te krijgen. Binnen de opleiding krijg je de know how om aan elk bouwproject veilig te starten en voltooien.

Ik ben altijd wel handig geweest, maar toen we een huis kochten, besefte ik dat ik toch heel wat kennis miste. Plots moest er vanalles gebeuren en ik wist niet goed waar te beginnen. Ik besloot me daarom bij te scholen in avondonderwijs. Want, wat je zelf doet, doe je meestal beter. Halverwege onze verbouwing kan ik iedereen zeggen dat de investering in een goede opleiding je duizenden euro’s bespaart. Ik weet zelf perfect wat ik doe en ben ook extra trots wanneer ik weer een nieuw project in mijn eigen woning afrond. Daarnaast besloot mijn vrouw samen met mij een opleiding interieurvormgeving af te ronden. En eerlijk: ons huis wordt als voorbeeld voor onze volledige vriendengroep gebruikt. - exStudentSpeaking

Evi Hellemans
Evi Hellemans

Campusverantwoordelijke

We merken dat een diploma in Bouwen en Verbouwen veel verschillende mensen aanspreekt en motiveert om te starten. Het geeft hen de kennis en know how om in hun eigen woning veilig aan de slag te gaan. Het is eigenlijk de perfecte investering in jezelf, je toekomst en elk bouwproject waar je ooit aan zal starten.

niceToKnowHeader

  • Tegenwoordig verhuizen mensen gemiddeld zo’n 12 keer in hun leven.
  • Er zijn woningen die volledig uit plastic bestaan.
  • Ramen en lichtinval zorgen ervoor dat de inwoners meestal gelukkiger en ook gezonder zijn. Dat blijkt zo uit verschillende onderzoeken.
  • Een derde van alle mensen stelt zijn belangrijkste klusprojecten meer dan een jaar uit voor dat ze eraan beginnen.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0