Management & Bedrijfsvoering

Management & Bedrijfsvoering

Wil jij leren hoe je een hotel goed moet runnen of een succesvol evenement van begin tot eind tot in de perfectie organiseert? Wil jij graag jouw eigen bedrijf of een ander onderneming doen groeien dankzij perfect toegepaste marketingstrategieën of een geoptimaliseerde boekhouding? Volg dan een opleiding die focust op Management & Bedrijfsvoering en ga voor een spetterende toekomst in deze dynamische sector.

Tijdens onze boeiende en praktijkgericht opleidingen leer jij dé managementtechnieken die van jou een succesvol ondernemer zullen maken. Met al die nieuwe kennis en skills leer jij jezelf onderscheiden op de arbeidsmarkt. Zo ben je helemaal klaar voor een blitse carrière in deze sector.

Selecteer uit onze door vakexperts samengestelde groepscursussen, virtual classes en thuiscursussen dé cursus die jouw professionele carrière naar ongekende hoogtes doet stijgen. Zo laat je binnenkort iedere business bloeien met jouw nieuwe en ongeëvenaarde management skills.

allSubthemesWithinTheme Management & Bedrijfsvoering

beSureOfYourFuture

Iedereen wil succes. Iedereen zoekt een job om in uit te blinken. Ben jij klaar om de geheimen van ambitie, passie en een stressvrij leven te ontdekken? Wanneer je je eigen zaak start ben je eigenlijk automatisch zeker van je job. Wij geven je daarnaast alle tools en economische kennis om ervoor te zorgen dat je zaak financieel gezond is en blijft, zodat jij je zorgeloos kan focussen op je onderneming. Met een diploma van onze school toon je je klanten dat jij over diepgaande kennis beschikt en meteen klaar bent om professioneel te starten. Het staat mooi op je cv en je kan er bovendien zelfstandig mee aan de slag. Zo vergroot jij je kansen op de arbeidsmarkt en slaag je er tegelijkertijd in om voor jezelf nieuwe kansen te creëren.

"Op de arbeidsmarkt heerst momenteel een ´war on talent´ voor deze fel gegeerde profielen die van alle markten thuis zijn. Na je studie wacht je ongetwijfeld een boeiende carrière. Als begeleider van jonge ondernemers vind ik het enorm belangrijk dat ze de kennis hebben om goed en vlot van start te gaan. Een certificaat of diploma is voor mij dan ook van levensbelang. Zo vermijd je veel fouten en grijp je nog beter de kansen wanneer er zich voordoen. Afstand- en avondonderwijs maken dat nu makkelijker dan ooit. Waar wacht je nog op?" - employerSpeaks

Management & Bedrijfsvoering

trendsCapitalized

Een opleiding in management en bedrijfsvoering is tegenwoordig enorm populair. Dit valt te verklaren omdat het de perfecte opstap is naar een carrière in de bedrijfswereld. Na zo een opleiding toon je aan dat je wel van aanpakken weet! Een cursus bedrijfsbeheer is de laatste jaren geen vereiste meer in ons land. Toch merken we dat de vraag naar kennis groot is. En dat juichen we toe. Om te kunnen slagen als kersverse ondernemer is het dan ook handig dat je theoretische kennis bezit die je dan meteen in de praktijk leert omzetten. Steeds meer mensen willen op hun eigen benen staan. Ze willen experts worden in hun eigen portemonnee. En de vrijheid van een eigen bedrijf. Benieuwd hoe je daaraan begint? Dan is een van deze opleidingen vast en zeker voor jou.

Management & Bedrijfsvoering, hundredPercentOfTheTime

Maatschappelijke, technologische en economische ontwikkelingen gaan razendsnel. Dit heeft ook grote gevolgen voor de bedrijfsvoering van publieke organisaties. Zo worden onderwerpen als duurzame inzetbaarheid, betrokken medewerkers en werkgeluk steeds belangrijker. Ook het werken met nieuwe systemen, facilitaire samenwerking, data- en informatiemanagement en duurzaamheid spelen een steeds belangrijkere rol. Als ondernemer heb je meer dan ooit een vangnet waarop je kan terugvallen. Ondernemerschap wordt gedeeld, mensen komen samen op talks en evenementen. Ze vinden inspiratie en hulp in podcasts en in boeken. Als ondernemer sta je er dus ook niet langer alleen voor.

"Ik wou altijd al mijn eigen baas zijn. Op mijn eigen benen staan. Maar ik wou meer doen dan erover praten. Mijn cursus in avondonderwijs was de vonk die het vuur in mij definitief heeft aangewakkerd. Ik ben nu mijn eigen baas. Ik sta op mijn eigen benen. En ik ben gelukkiger dan ooit tevoren." - exStudentSpeaking

Evi Hellemans
Evi Hellemans

Campusverantwoordelijke

Tijdens onze boeiende en praktijkgericht opleidingen leer jij dé managementtechnieken die van jou een succesvol ondernemer maken. Met al die nieuwe kennis en skills bouw je zo verder aan je professionele loopbaan. Op die manier ben je helemaal klaar voor een blitse carrière in deze sector. Elk jaar zijn er ook écht meer mensen die zich aan het ondernemerschap willen wagen. We zien dat bij studenten en we horen dat vanuit ons netwerk in de bedrijvenwereld. Zij zijn op zoek naar mensen die een hele rugzak theoretische kennis bezitten.

niceToKnowHeader

  • Ondernemerschap verhoogt je geluk. Je gaat je eigen droom achterna en hebt de vrijheid om zelf keuzes te maken.
  • Vlaanderen kent bijna 600.000 ondernemers. Ondernemen zit weldegelijk in ons bloed.
  • Ongeveer 2 op de 3 mensen ziet een eigen bedrijf als een goede carrièrezet.
  • 1 op de 4 ondernemers zegt dat het idee om zelf baas te zijn de grootste motivator was om een onderneming te starten.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0