Een pakket op maat voor jouw opleiding?

Beautyblue.shop

Onze leslokalen zijn professioneel uitgerust en beschikken over de optimale verlichting, behandeltafels- en stoelen, en allerlei toestellen en testers zoals dit in een echte praktijkruimte het geval is. Start je binnenkort met een opleiding schoonheidszorgen, massage, visagie, haar- of nagelstyling? Of volg je een opleiding uit een ander thema waar je specifiek materiaal voor nodig hebt? Neem dan eens een kijkje op beautyblue.shop. Daar vind je al je benodigde materialen om te oefenen in de klas en van je examen een groot succes te maken.

Perfecte voorbereiding op je examen

Kwaliteitsvolle producten, volledig afgestemd op jouw opleiding, samengesteld door je docent, en bovendien aan de scherpste prijs… Wat wil je als cursist nog meer? Met een goed studentenpakket volg jij de lessen op een optimale manier en kan je thuis verder oefenen. Op die manier bereid je je op de beste manier voor om succesvol examen af te leggen.


Alleen maar voordelen

De pakketten op beautyblue.shop zijn kant-en-klaar samengesteld en dus perfect afgestemd op jouw cursus. Beautybluedoet hiervoor beroep op onze eigen docenten en een professioneel team van vakspecialisten met jarenlange ervaring.

Samengesteld door jouw docent

De inhoud van de pakketten die je koopt op beautyblue.shop zijn samengesteld en worden opgevolgd door ons opleidingsteam. We werken uitsluitend met producten die bestemd zijn voor professionele doeleinden. Allemaal aan een scherpe prijs.

Wist je dat...

Het aankopen van een eigen pakket heeft heel wat voordelen! Hygiënisch werken is er één van. Bovendien is de aankoop van een pakket een uitstekende investering in je toekomstige onderneming. Je start sneller, en gebruikt je materialen nadien bij je eigen klanten!

Hoe werkt het?Standaardpakketten

Je vindt jouw opleiding terug onder de verschillende thema’s zoals: hair, beauty, nails, massage, enz. Je zal zien dat er meerdere pakketten beschikbaar zijn voor een opleiding. Standaardpakketten zijn – tenzij anders aangegeven – voldoende om je opleiding mee af te ronden.

Professionele pakketten

Wil je nadien graag als zelfstandige aan de slag of bereid je je graag nóg beter voor op je (nieuwe) carrière? Dan raden wij je aan om voor het professionele pakket te kiezen.

Betaling

Voeg het pakket van je keuze toe aan je winkelwagentje. De betaling verloopt volledig via een veilige online betaalmodule. Na je betaling krijg je het pakket zo snel mogelijk opgestuurd!

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0