Docent in de kijker: Rob Berghmans

Rob Berghmans is eigenaar van Specialty Coffee Roastery Caffènation, 3 succesvolle koffiebars in centrum Antwerpen én docent Barista aan het Centrum voor Avondonderwijs. Hij neemt ons mee op ontdekkingsreis naar zijn passie voor koffie, ambitie en ondernermerszin, en kijk op het leven.

moreInfo

Vier redenen waarom een baan in de juridische sector zo geweldig is

Degenen die werken in de juridische sector zijn hiervan natuurlijk al lang op de hoogte: dit is de beste sector om in werkzaam te zijn. In deze blog leggen we je graag uit waarom.

moreInfo

De lekkerste ijskoffies

Tijdens de zwoele zomerdagen is een hete kop koffie vaak net iets minder aantrekkelijk. Gelukkig kwam een geniaal brein ooit op het idee om ijskoffie te maken. Dit zijn alvast onze 3 favorieten, verfrissing gegarandeerd!

moreInfo

Vier verbazende koffiewereldrecords om mee uit te pakken

Voor velen is een heerlijke hete kop koffie in de ochtend genoeg. Anderen gingen dan weer op zoek naar groter en duurder, in uitwerpselen of aan de muur. Tijd voor een lijstje heerlijke koffierecords!

moreInfo

Gelukkig is er Lucky, de (f)luisterhond!

De politiezone Brussel-hoofdstad en Elsene heeft een opmerkelijke werkkracht: Lucky, de fluisterhond. Als therapiehond steunt hij slachtoffers bij het afleggen van moeilijke getuigenissen. De golden retriever is speciaal opgeleid om die zorgtaak op zich te nemen. Lucky maakt het verschil. Ontdek hier hoe jij dieren helpt om mensen te helpen.

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0