Samen naar een succesvolle toekomst

Blaas een nieuwe en frisse wind door je carrière en omarm tal van nieuwe kansen met je outplacementbegeleiding. Krijg advies van professionele adviseurs en profiteer van nieuwe persoonlijke inzichten die jou richting nieuwe carrièrekansen duwen.

moreInfo

Vijf stappen om je eigen zaak te starten

Dit is hét moment om je eigen zaak te starten! Voordat die onderneming werkelijkheid wordt, staat je echter nog het een en ander te doen. Deze blog overloopt de vijf belangrijkste stappen op weg naar je eigen, succesvolle bedrijf.

moreInfo

Groei samen met je werknemers richting succes

Persoonlijke groei, het verfijnen van vaardigheden en nieuwe kennis,... Stuk voor stuk zijn deze een absolute meerwaarde voor elke onderneming. Als werkgever heb je er dus baat bij om een opleidingsplan te voorzien voor je werknemers. Zo maak je van jouw onderneming een nog beter geoliede machine en groei je samen met je werknemers richting succes.

moreInfo

Docent in de kijker: Davina Cohen floreert met eigen zaak Toutenfleurs

Een mooi boeket of één betekenisvolle roos. Al eeuwen is een bloem het geschikte geschenk voor iedere gelegenheid. Toch zijn bloemen vandaag populairder dan ooit! Met haar eigen zaak Toutenfleur plukt Davina Cohen daar de vruchten van én bepaalt ze de nieuwste trends.

moreInfo

Slaag net zoals Tessa voor je ingangsexamen Geneeskunde dankzij onze school

Droom je van een carrière als dokter? Of wekt een ander medisch beroep zoals tandarts, kinesist of verpleegkundige jouw interesse? Dan weet je vast en zeker dat je voor deze beroepen een diploma hoger onderwijs nodig hebt. Wil je de stap naar de universiteit of hogeschool wagen? Volg dan het voorbeeld van Tessa en behaal snel een waardevol diploma! 

moreInfo

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0