Persoonlijk studieadvies

Wat goed dat je met je nieuwe carrière wil starten met een opleiding.Dat betekent dat je jezelf wilt ontwikkelen en klaar bent om verder te groeien.

Loopbaanbegeleiding iets voor jou?

Wil je een persoonlijk ontwikkelingsplan laten opstellen om jouw doelen te bepalen? Dan is loopbaanbegeleiding iets voor jou. Je krijgt een persoonlijke begeleider toegewezen die met jou bekijkt wat je sterktes en verbeterpunten zijn. Samen ga je op zoek naar de mogelijkheden om alles uit je carrière te halen. We werkenbovendien samen met enkele ervaren loopbaanbegeleiders.

Stappenplan: vind jouw ideale opleidingBepaal je interesse

Bepaal je thema's en kies je favoriete onderwerpen.

Kies voor werkzekerheid

Ga voor elk van je gekozen thema's na welke opleidingen je kansen op werk aanzienlijk verhogen en maak een lijstje!

Bepaal je niveau

Beginners kiezen best voor een opleiding waar geen voorkennis voor nodig is. Je kan op elk moment een vervolgopleiding volgen. Bekijk zeker ook de allrounds waar je evolueert van beginner tot expert.

Verzamel informatie

Neem de webpagina's van alle opleidingen uit je lijstje grondig door, lees de infobrochure en vraag een gratis proefhoofdstuk aan. Tip: op eCampus kan je handig opleidingen vergelijken!

Kom je cursus inkijken

Op onze secretariaten kan je je favoriete cursusboek doornemen en al je vragen stellen. Zo weet je exact wat je te wachten staat!

Kies je startdatum en leslocatie

Alle opleidingen worden meerdere keren per jaar ingepland op verschillende locaties. Zo ben je zeker van een startdatum bij jouwin de buurt.Wij staan voor je klaar!

Hulp of advies nodig bij je ideale opleiding? Onze opleidingsconsulenten staan op elk moment voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Ook hier op eCampus. Ze geven je goede raad en gaan samen met jou op zoek naar de opleiding die bij je past. We zijn er voor jou!

Je kan ons op verschillende manieren bereiken. Per telefoon op+32 (0)3 292.33.30, door het contactformulier in te vullen of dooreen berichtje sturen via de chat. Uiteraard ben je ook altijd welkom op een van onze secretariaten.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0