Moderne Leeromgeving

You live, you learn. De ondernemerswereld evolueert constant. De moderne technologie ook. We zijn een kenniscentrum voor professionals, zowel in de klas als online. Als school blijven we daarom investeren in nieuwe technologieën zoals onze splinternieuwe eCampus. Op je persoonlijke eCampus kan je dan weer héél makkelijk jouw eigen agenda raadplegen en nieuwe opleidingen ontdekken. Zo bieden we jou ook online een optimale leerervaring.

Online begeleiding tijdens jouw studie

Als student krijg je toegang tot eCampus, onze digitale leeromgeving. eCampus is zonder twijfel een fantastische aanvulling op jouw opleiding en helpt je bij het oefenen en studeren van de geziene leerstof. Bovendien dient eCampus ook als contactmogelijkheid met je met je docent en vind je er ook extra cursusmateriaal in de vorm van oefeningen, interessante documenten, illustraties en beeldmateriaal.


Agenda & Berichten

Met je persoonlijke agenda zie je in één oogopslag waar en wanneer je lessen doorgaan. Je kan ook meteen contact opnemen met je docent door rechtstreeks een bericht te sturen. Binnen de 48u zal je al een antwoord mogen verwachten.

Documenten, links &media

Je docent heeft de mogelijkheid om extra documenten, videomateriaal, links of voorbeelden te uploaden. Zo heb je de perfecte illustraties bij je cursus.

Oefeningen & taken

Met extra oefeningen en taken beschik je over de mogelijkheid om je leerstof meteen in te oefenen. Je kan dan ook meteen feedback ontvangen van je docent.


Wil jij ook gebruik maken van eCampus op je school?


Dat is een slimme zet! Dit beveiligd platform vormt zich helemaal naar jouw noden en zorgt ervoor dat alle gebruikers in een handomdraai toegang hebben tot jouw lesmateriaal. Het is makkelijk in gebruik, zowel voor docenten alsook hun studenten. Ontdek snel alle mogelijkheden die jouw onderwijs optimaal ondersteunen.

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0