teacherLabel

Kris Goossens

4.7 / 5

Kris Goossens heeft een Master in de Toegepaste Economische wetenschappen behaald, aangevuld met een lerarenopleiding. Doe daarbovenop een ruime ervaring in het bankwezen, het onderwijs, boekhouden, marketing, public relations en 10 jaar handelaar in vastgoed en dat maakt hem tot de ideale docent “administratief vastgoedbediende”.

In de cursus vastgoedbediende bereiden we je voor op een ondersteunende job in de vastgoedsector. Stap voor stap raak je vertrouwd met de boeiende maar uitdagende wereld van het onroerend goed. Na het doornemen van de syllabus en het afwerken van de bijhorende taken zal je in staat zijn met kennis van zaken te functioneren binnen een vastgoedkantoor als administratieve en/of commerciële kracht of organisator van bezichtigingen.

 

Kris Goossens heeft een Master in de Toegepaste Economische wetenschappen behaald, aangevuld met een lerarenopleiding. Doe daarbovenop een ruime ervaring in het bankwezen, het onderwijs, boekhouden, marketing, public relations en 10 jaar handelaar in vastgoed en dat maakt hem tot de ideale docent

readMore

Kris Goossens givesCourses

undefined

Immocoach Allround

homeLabel

study247

Na deze praktijkgerichte opleiding kan je meteen aan de slag als Immo Coach.

€ 1095.00


undefined

Vastgoedbediende

homeLabel

study247

Kies voor de cursus Vastgoedbediende en studeer op je eigen tempo, waar je wil.

€ 318.00vacancies_overview_title

We zoeken nog talent om ons team te versterken. Ben jij de persoon die we zoeken? Wil jij samen met ons onze school verder op de kaart zetten? Maak dan snel een profiel aan op onze website en stuur ons jouw cv!

vacancies_intern

Nog op zoek naar een creatieve en professionele werkplek? Een bedrijf die je heel wat verantwoordelijkheid geeft en een team die je daarin steunt? Begin en eindig je zoektocht bij ons. Klik verder naar de vacatures.

vacancies_discover

vacancies_docent

Wil jij jouw kennis graag overbrengen op jonge en minder jonge studenten? Dan willen wij jou als docent. We zijn steeds op zoek naar docenten die hun kennis met de wereld willen delen.

vacancies_discover

vacancies_international

Liever internationaal carrière maken? Dat kan. Onze scholengroep heeft wereldwijde ambities, die jij mee kan waarmaken.

vacancies_discover

fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0