Fashionstylist Allround, ga voor een droomcarrière, schrijf je nu in

Droom je al jaren van een carrière als professioneel stylist en is de fashion scene jouw scene? Dan is de opleiding Allround Modestyling jou op het lijf geschreven! In 5 modules groei je uit tot een ware fashionista met een scherp oog voor kleur-, stijl- en imago. In de laatste module kies je dan voor een specialisatie in stijladvies voor mannen of lingerieadvies, afhankelijk van jouw interesse!

Transformeer grijze muizen in modebewuste en zelfzekere individuen door unieke outfits en combinaties. Je leert in een handomdraai figuur- en stijltypes te bepalen en met optische effecten en camouflagetechnieken te spelen zodat je voor iedereen en voor elke figuur een exclusieve look creëert. Zo ziet iedereen er fabulous uit!

Hoewel kleding geen ware schoonheid kan creëren, kan het de schoonheid die al in je aanwezig is, versterken.

onbekend
cpWouldYou
 • jezelf helemaal onderdompelen in de wondere wereld van fashion en styling
 • jouw passie voor mode vertalen in een winstgevende job
 • geld verdienen door mensen gepersonaliseerd stijladvies te geven
 • klanten helpen om zichzelf sexy en stijlvol in de spotlights te zetten
 • studeren op eigen tempo, met ruimte voor je werk, je gezin en je hobby's
Fashionstylist Allround
cpEducationTypeProfessional
Centrum voor Afstandsonderwijs
cpCourseTypeHome
9-12 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix
cpAllroundCourse
cpCourseTypeDiplomaPrefix diploma

€1490

cpProgram Fashionstylist Allround

cpAllroundModalIntroText

cpAllroundHomeModalBody

Kleurenconsulent Basis
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Kleurenconsulent Basis

De manier waarop je jezelf presenteert, je kleuren en je stijl laten meteen een blijvende indruk na op iedereen die je ontmoet. In deze praktijkgerichte en professionele thuiscursus ontdek jij welke kleuren en tinten het beste voor jouw klanten werken, op basis van hun huidstint, haar- en oogkleur en het statement dat ze willen maken.

Professioneel advies op vlak van kleur en stijl is een zeer gegeeerde skill. Mensen weten maar al te goed dat de juiste kleren, makeup en look je zelfvertrouwen boosten en je zo meer kansen geven op zowel privé als professioneel vlak.

Zin om van jouw passie een winstgevende job te maken? Schrijf je dan nu in om van thuis uit, op eigen tempo en tegen de scherpste prijs jezelf uit te werken tot professioneel fashionista en kleurenconsulent!

allroundModuleSavings

readMore
Kleurenconsulent Subseizoenen
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Kleurenconsulent Subseizoenen

Lentetinten, zomertypes, winterkleuren,... je leert er alles over in deze gespecialiseerde thuiscursus Kleurenconsulent (Subseizoenen). Stap voor stap dompel jij jezelf onder in de 12 subkleurtypes en leer je deze herkennen bij je klanten om hen professioneel stijladvies te geven.

Wil jij betaald worden om keer op keer dé perfecte look voor je klanten creëren? Schrijf je dan nu in voor deze praktische en trendy thuiscursus en ontplooi jezelf tot gespecialiseerd kleurenconsulent die direct inzetbaar is in kleding- en make-up winkels en haarsalons of lanceer gewoon je eigen fashion boetiek!

allroundModuleSavings

readMore
Stijlconsulent Basis
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Stijlconsulent Basis

Ben je gek op mode en styling? Begint het te kriebelen als je make-over programma’s ziet op tv? Volg je elke fashion blogger op Instagram en zou je graag in hun schoenen staan?

Met deze thuiscursus word jij een stijlconsulent pur sang. Je gaat een extravagante en uitdagende carrière in fashion tegemoet waarin je je klanten professioneel en doeltreffend stijladvies geeft om ze aantrekkelijker en zelfzekerder voor de dag te laten komen.

In deze praktijkgerichte opleiding leer je meer dan gewoon alles over stijl, kleur, mode, lichaamstypes, makeup en stijlvolle looks. Je leert ook hoe je zelfvertrouwen en een positief lichaamsbeeld in je klanten naar boven brengt. Alles om jou tot world class fashionista en stijlmaker te ontpoppen!

allroundModuleSavings

readMore
Imagoconsulent
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpObligatoryChildCapital: Imagoconsulent

Wil jij je klanten graag omtoveren tot echte fashioniconen? Dan is deze thuiscursus Imagoconsulent jou op het lijf geschreven!

Als Imagoconsulent match jij kleur met figuur, haar, huidtint, enz. Je hebt een mentale catalogus van talrijke stijlen waarmee je voor elke individuele klant de juiste look ontwerpt. Van belangrijke dates tot cruciale sollicitaties, voor elk moment creëer jij een stijlvolle en gepaste outfit. Weet je wat dit betekent? That's right! Shopping for a living!

allroundModuleSavings

readMore
Kleurenconsulent Mannen
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpOptionalChildCapital: Kleurenconsulent Mannen

Geloof jij er ook in dat kleren en kleuren de man maken? Dan is deze thuiscursus kleurenconsulent op jouw lijf geschreven. Met de juiste outfit stralen mannen klasse en zelfvertrouwen uit. Als kleur- en stijlconsulent voor mannen adviseer je hen over de perfecte outfit.

Met deze studie leer je kleuren analyseren. Je komt te weten hoe je verschillende kleurentypes onderscheidt aan de hand van de 4 seizoenentheorie en je krijgt inspiratie om kleuren te combineren. Jij weet welke types van kledingstukken, stoffen en snit je klant het best passen. En dit steeds aan de hand van de nieuwste modekleuren en -stijlen.

Jij accentueert de positieve punten van je klant!

allroundModuleSavings

readMore
Lingeriestylist
3-6 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix

cpOptionalChildCapital: Lingeriestylist

Werk je als verkoopster in een kledingszaak? Dan zie je het elke dag. Het meisje dat zenuwachtig een paar willekeurige bh's meegraait naar de pashokjes - de foute maat. De vrouw die twijfelend voor zich uitstaart en het lingeriesetje toch netjes weglegt. Voel jij het kriebelen om deze dames in nood te helpen? Schrijf je dan nu in voor deze praktische thuiscursus Lingeriestylist!

Je ontplooit jezelf als lingeriestyliste pur sang: je stelt blindelings maten op en kiest in een vingerknip de meest stijlvolle en zinnenprikkelende lingeriesetjes uit voor elk figuur, elke leeftijd en elke gelegenheid.

Na de cursus ben jij de Lagerfeld van de lingerie. Dankzij jou voelen vrouwen zich zelfzeker, elegant en mooi in hun lingeriesetje!

allroundModuleSavings

readMore
Fashion Stylist (Allround) online cursus
cpSkillsAndSkills
 • Voor je klant een volledige kleuranalyse kunnen uitvoeren
 • Met jouw kennis het figuur benadrukken of imperfecties verdoezelen
 • De juiste accessoires, bril, juwelen,... kunnen uitkiezen naargelang type
Studeren Fashion Stylist (Allround)
cpFutureOpportunities
 • Modestylist, kleur en stijl adviseur
 • Personal shopper (zelfstandig of als winkelmedewerker)
 • Workshops organiseren
 • Stijladvies voor mannen of lingerie-expert
cpTeachers Fashionstylist Allround

cpPracticalInfo

cpStudyProgress

Je kan direct aan de slag na je inschrijving! De digitale cursus staat meteen op jouw profielpagina. De papieren versie gaat onmiddellijk op de post en deze ontvang je snel thuis. Dankzij de flexibiliteit van een thuisstudie studeer je waar en wanneer je wil. Je krijgt een jaar lang begeleiding van een gepassioneerd topdocent via een online platform, dus je staat er niet alleen voor! Wanneer je slaagt voor jouw opleiding, versturen wij jou het diploma.

cpFinancialInfo

Fashionstylist Allround
cpEducationTypeProfessional
Centrum voor Afstandsonderwijs
cpCourseTypeHome
9-12 month.plural cpCourseTypeHomeDurationSuffix
cpAllroundCourse
cpCourseTypeDiplomaPrefix diploma

€1490

partPayCourse

partPayInfoWithSchema

terms
€360 cpOnSubscribe
€312.30 partPayStep
€312.30 partPayStep
€312.30 partPayStep
€312.30 partPayStep

partPaySavings

(partPayInStep3)
betaling_termijnen_500px.jpg

cpGoodToKnowAboutCourse Fashionstylist Allround

cpWhyChooseCompany Centrum voor Afstandsonderwijs

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs is de belangrijkste opleidingsverstrekker van opleidingen in afstandsonderwijs in Vlaanderen. Door de jarenlange ervaring heeft de school een groot en gebalanceerd opleidingsaanbod uitgebouwd met relevante opleidingen voor de arbeidsmarkt. Kiezen voor het Centrum Voor Afstandsonderwijs is kiezen voor flexibel studeren waarbij je toch persoonlijk begeleid wordt door gemotiveerde en professionele docenten.

appDownloadTitle
cpHomeUSP1
cpHomeUSP2
cpHomeUSP3

cpBlogsHeading

cpTestimonialsHeading

BRIGITTE
BRIGITTE

Ik heb heel wat steun gehad aan de docent. Zonder haar tips had ik veel langer over deze opleiding gedaan. 

Talia
Talia

Ik doe niets liever dan met vriendinnen gaan winkelen en mee kleren en makeup kiezen. Op den duur werd ik zoveel meegevraagd dat ik dacht: waarom zou ik hier verdorie geen geld mee verdienen? Ik heb al een fashion blog maar het was me nooit te binnen geschoten om live in de winkel advies te geven :) Met deze cursus dan maar mijn kans gewaagd en het was echt de moeite! De docente heeft me superhandige tips gegeven om mijn eigen zaak uit de grond te stampen en mn blog nog meer in de verf te zetten!

CLARA
CLARA

De leerkrachte is een heel vriendelijke mevrouw. Ze gaf me nog extra informatie over die zaken die ik persoonlijk boeiend vond. Ook bij vragen stond ze altijd klaar met nuttige info of handige commentaar.

interestsCarouselHeader