Ga voor kennis en expertise!

Belenus is je betrouwbare partner in bijscholing en training. Speciaal voor bedrijven vind je hier gepersonaliseerde opleidingsprogramma’s terug binnen diverse thema’s. Makkelijk, snel en eenvoudig. Wijbiedenje de tools en kennis die jij nodig hebt. Zo help je collega’s groeien, nieuwe vaardigheden ontwikkelen en kortom: je bedrijf sterker maken.

Gekende expertise in bedrijfsopleidingen

We investeren voortdurend om ons opleidingsaanbod breed, relevant en kwaliteitsvol te houden. Op maat van jouw situatie.Via het Centrum voor Avondonderwijs en het Centrum voor Afstandsonderwijs bieden we je professionele B2B-opleidingen aan.

Breed aanbod aan bedrijfscursussen

Daarnaast organiseren we ook professionele bedrijfscursussen. Met onze populairste thema’s waaronder Management & Bedrijfsvoering en onze professionele docenten uit het werkveld, hebben we alle kennis in huis om van jou een succes te maken!

1. Een verkennend gesprek

Tijdens een voorbereidend gesprek gaan we gedetailleerd in op je wensen, mogelijkheden een doelstellingen. We bekijken samen met jou jouw noden en die van je werknemers met focus op de toekomst. Neem alvast een kijkje tussen onze thema’s en ons opleidingsaanbod.

2. Een persoonlijk traject

Samen met onze docenten en opleidingsconsulenten stellen we vervolgens een gepersonaliseerd programma samen. Kies een opleiding optimaal afgestemd op de context van je bedrijf. Bepaal zelf of je kiest voor een groepsles, afstandsonderwijs, eenVirtual Classof een les bij jouw op bureau

3. Effectief resultaat

Het doel van in-company training is natuurlijk om een concreet en meetbaar resultaat te bereiken. Na afloop van de training controleren we in een vervolggesprek of de deelnemers inderdaad hun doel hebben bereikt. Zo heb je zeker geen spijt van je investering en ben je verzekerd van groei binnen je bedrijf.

Leuke teambuildings

Wil je liever een leuke teambuilding organiseren voor je collega's? Heb je al eens gedacht aan een opleiding als nuttig en handig alternatief? Het aanbod van Belenus is verrassend, ontspannenden sfeervol. Je hebt tal van opties!Bekijk zeker eens volgende thema's:

De mogelijkheden zijn eindeloos!


fCompareCourses

fCompareMax3Courses

-
0